Ons Team

Team La Belle Vie

Al jarenlang werken we samen in de kinderopvang, met liefde en passie voor kinderen. Voor ons is een droom werkelijkheid geworden toen we de mogelijkheid kregen om per 01-01-2018 ons eigen kinderdagverblijf te starten. La Belle Vie is een kleinschalig kinderdagverblijf en dat blijven we!

Lieve groetjes, Bianca de Vaan & Karlijn van Nooij


100% perfect
 

Je bent bijzonder,
Heel speciaal, kostbaar
De allerliefste, slim, dapper
En zo knap, adembenemend,
Geweldig, briljant,
Betoverend mooi, uniek
Precies goed zoals je bent

Wie zijn wij?


“Achter elk kind dat in zichzelf gelooft,
staat een volwassene die eerst geloofde.”

Kinderen en hun ontwikkeling

Elk kind is uniek. Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo. Allemaal hebben ze hun eigen voorkeur, interesses en leerpunten. Het feit dat elk kind anders is, maakt ons werk zo afwisselend en uitdagend. We stellen het kind centraal en kijken wat elk kind nodig heeft om te kunnen groeien en ontwikkelen.

De meest basale randvoorwaarden zijn een veilige, gezonde maar vooral vertrouwde omgeving, waar we respectvol met elkaar omgaan. Onze rol is om de juiste randvoorwaarden te scheppen en de kinderen te verzorgen en te begeleiden in hun ontwikkeling. Tegelijkertijd zijn we verantwoordelijk voor de groep als geheel en de dynamiek tussen de kinderen onderling.

We werken vanuit respect, vertrouwen en geven de kinderen duidelijkheid over gewenst en ongewenst gedrag. We benaderen de kinderen op een positieve, enthousiaste en stimulerende manier. Zo creëren we de juiste omgeving voor alle kinderen om lekker te spelen, dingen uit te proberen, te leren en te genieten!

voorlezen
IMG-20181031-WA0019
IMG-20190416-WA0018

We kiezen bewust voor kleinschaligheid en huiselijkheid,
waar aandacht is voor het kind én de ouders”

4-min